Novosti

19.03.2020

OBAVIJEST O EPIDEMIJI KORONAVIRUSA

Dežurni Volvo servisi brinu za vašu mobilnost

Poštovani,

u skladu sa situacijom vezanom za epidemiju Korona virusa, obavještavamo Vas da smo ograničili rad naših centara u skladu s vladinom odlukom o zatvaranju prodavnica koje nisu nužne. Zatvorili smo prodajni dio centara, dok naši servisi rade i dalje te brinu za Vašu mobilnost i sigurnost na cesti.

Naravno, na prvom nam je mjestu zdravlje naših zaposlenika i klijenata. Kao rezultat toga, mnogi naši zaposlenici rade kod kuće, što znači da prilikom naručivanja i savjetovanja može doći do malo dužeg čekanja nego ste inače navikli. Ljubazno Vas molimo za razumijevanje i strpljenje.

Ukoliko nas ne možete dobiti na telefon, pošaljite nam e-mail na našu adresu info@vcag.net, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem vremenu. Također, ovih dana, kada smo više kod kuće, rado ćemo biti na raspolaganju za sva Vaša pitanja u vezi sa Volvo vozilima.

U slučaje posjete našeg servisa, možete očekivati sve preventivne mjere u skladu sa preporukama u sprječavanju širenja virusa. Molimo Vas, nemojte nam zamjeriti ukoliko se ne rukujemo s Vama ili ukoliko će u prostoriji biti više uposlenika koji redovno dezinfikuju sve površine.
Kako bismo vam olakšali rezervaciju posjete našim servisnim centrima, u nastavku donosimo prilagođeni pregled radnih vremena naših ovlaštenih servisa:

Volvo Car centar Sarajevo
Ponedjeljak – petak: 8.00 – 16.00
Subota: 9.00 – 14.00

AUTO NUIĆ d.o.o. Mostar
Ponedjeljak – petak: 8.00 – 17.00
Subota: 8.00 – 13.00

Stanje u zemlji i svijetu redovno pratimo te ćemo se prilagođavati vladinim mjerama i preporukama. Za sada vas još uvijek pozivamo da svoja vozila dovezete na popravak ili redovni servis. Učinit ćemo sve da Vaša mobilnost ostane neometana.

Ostanite zdravi.
Volvo Cars Bosna i Hercegovina

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se